Másodpéldányok keresése és törlése


Software másodpéldányok
kereséséhez és törléséhez

Dolgozol adatokkal? Például a marketingben címlistákkal? Akkor valószínűleg már Önt is bosszantotta, hogy az adatok minősége a legtöbb esetben nem olyan jó, mint amilyen lehetne. Például gyakran tartalmaznak duplikált bejegyzéseket, amelyeket nehéz azonosítani, különösen, ha ezek cégek vagy személyek nevei. Vagy azzal a problémával szembesül, hogy különböző forrásokból származó adatokat kell összevonnia. Akkor tekintse meg a következő termékeket:

  • DedupeWizard 8: Áttekinthető, bármiféle műszaki tudás nélkül kezelhető program Excelben lévő másodpéldányok kereséséhez telefonszám, e-mail cím és/vagy postai cím segítségével. A másodpéldányok után egy címlistán belül vagy akár két címlista között lehet keresni, mint például a letiltott listáknál.
  • DataQualityTools 8: A DedupeWizarddal szemben a DataQualityTools további lehetőséget nyújt a másodpéldányok utáni keresésnél és még egy sor további funkciót címek előkészítéséhez, például funkciót az adatmezők szétszedéséhez és összefoglalásához. Az Excel-fájlok mellett dBase, Access, VistaDB, szövegfájlok és adatbázis szerverek, mint a MS SQL Server, PostgreSQL, Oracle és a MySQL is feldolgozhatóak.
  • BatchDeduplicator 8: A BatchDeduplicator lényegében a másodpéldányok keresésére vonatkozóan ugyanazokat a funkciókat tartalmazza, mint a DataQualityTools. Mint ahogy a DataQualityToolsnál is, rendszerint néhány millió adat itt is gond nélkül feldolgozható. A projektek elláthatóak egy kivitelezési időponttal, és rendszeresen elindíthatóak, például minden csütörtökön 14:00 órakor.

További információk: www.dataqualityapps.com